Ilmainen toimitus koko sivustolla
Ilmainen toimitus koko sivustolla
Minun korini

image
SKU :

Vahvistamalla ostoksesi, sinulta veloitetaan tilauksesi summa

Varauksessa


Kokonaishinta) 0,00 €

Tee tilaus Jatka ostoksia

Ulkoverho

Parveke vai terassi? Löydä markiisi, jonka avulla voit nauttia ulkotilastasi ympäri vuoden. Markiisi on yksinkertaisin aurinkosuojaratkaisu asennettavaksi, ja se on kestävä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kaihtimia, … Lue lisää

Parveke vai terassi? Löydä markiisi, jonka avulla voit nauttia ulkotilastasi ympäri vuoden. Markiisi on yksinkertaisin aurinkosuojaratkaisu asennettavaksi, ja se on kestävä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kaihtimia, jotka on suunniteltu parantamaan ulkotilaasi samalla kun ne tarjoavat tyyliä, toimivuutta ja suojaa. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme kaikkiin tarpeisiin mukautettuja ulkoverhoja. Etsitpä sitten maksimaalista aurinkosuojaa, säänkestävyyttä tai hienostunutta estetiikkaa, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle. Sisäänvedettävät kaihtimet tarjoavat monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä, ja ne sopivat täydellisesti erilaisiin tiloihin. Niiden avulla voit luoda varjostetun kulman tarpeen mukaan ja vetää helposti sisään saadaksesi täyden hyödyn auringosta. Manuaaliset markiisimme, nivelletyt ja helposti taitettavat ilman maadoitusta, korostavat talosi tai asuntosi julkisivua. Löydä edullinen ulkoinen rullaverho netistä. Cazeboo tarjoaa sinulle erikokoisia kankaita ja värejä, tarvitsetko markiisin terassille tai parvekkeelle. Luo pieni nurkka varjoon tai poissa näkyvistä helposti asennettavilla ulkokaihtimillamme. Yleiskäyttöisiä Cazeboo-tuotteita voidaan käyttää ikkunamarkiisina sekä terassikatosratkaisuina. Toimitetaan sarjamuodossa, josta löydät kaiken tarvitsemasi (lisävarusteet) tuotteesi kokoamiseen ja asentamiseen silmänräpäyksessä yksityiskohtaisten asennusohjeidemme ansiosta. Cazeboon kunnia-asia on tarjota sinulle lyömättömät markiisihinnat ja laatu taattu.

SuodattimetKaikki kategorian tuotteet

KIT-000452
289 €

 • Manuaalinen yksiosainen markiisi
 • Laadukas harmaa kangas 320g/m²
 • UV50+ aurinkosuoja
 • Helppo avata ja sulkea
Toimitus 26/07 ja 31/07 välillä
KIT-000453
289 €

 • Manuaalinen yksiosainen markiisi
 • Laadukas beige kangas 320g/m²
 • UV50+ aurinkosuoja
 • Helppo avata ja sulkea
Toimitus 26/07 ja 31/07 välillä
KIT-000455
369 €

 • Manuaalinen yksiosainen markiisi
 • Laadukas beige kangas 320g/m²
 • UV50+ aurinkosuoja
 • Helppo avata ja sulkea
Oman menestyksensä uhri!
KIT-000454
369 €

 • Manuaalinen yksiosainen markiisi
 • Laadukas harmaa kangas 320g/m²
 • UV50+ aurinkosuoja
 • Helppo avata ja sulkea
Oman menestyksensä uhri!

Meidän neuvomme

Markiisin avulla voit suojata ulkoa ilman isompaa muurausta. Mutta luultavasti mietit, kuinka valita oikea, joten autamme sinua! Ulkomarkiisi valinnassa on otettava huomioon useita seikkoja, ensimmäinen … Lue lisää

Markiisin avulla voit suojata ulkoa ilman isompaa muurausta.
Mutta luultavasti mietit, kuinka valita oikea, joten autamme sinua!
Ulkomarkiisi valinnassa on otettava huomioon useita seikkoja, ensimmäinen olennainen arviointikriteeri on kankaan materiaali.
Cazeboo tarjoaa sinulle malleja ulkoisista polyesteriverhoista, jotka kestävät auringonsäteiden vaikutuksia ajan myötä. Se on trendikäs materiaali, joka tarjoaa laajan värivalikoiman ja joka on ennen kaikkea helppohoitoinen.

Jotta päivittäinen käyttö olisi mukavaa, kaihdin on helppo käsitellä.
Ulkoverhoissamme on korkealaatuiset manuaaliset avausjärjestelmät, joiden avulla kangas voidaan rullata auki hetkessä ja mahdollisimman pienellä vaivalla.

Markiisi pitkän käyttöiän varmistamiseksi on suositeltavaa pölytellä se säännöllisesti, kun kangas on täysin kuiva. Tämä käytäntö estää mahdollisen nivelvarsien vinkumisen, joka johtuu usein lian kerääntymisestä. Lisäksi mekanismin akseleiden vuotuinen voitelu on välttämätöntä sen asianmukaisen toiminnan kannalta.

Mitä tulee siivoukseen, kerran vuodessa pesu saippuavedellä on enemmän kuin riittävä. On erittäin suositeltavaa olla käyttämättä pesuaineita, paitsi sellaisia, jotka on erityisesti suunniteltu ulkomaalaisille kankaille. Jos kangas kestää hyvin kosteutta, on suositeltavaa olla asentamatta kangasta uudelleen kosteana, jotta vältetään homeen muodostuminen.

Toimitus
5/8 päivää

Turvalliset
maksut

Ilmainen toimitus

Kontaktiton
toimitus

turvallinen maksu

Visa
Mastercard
PayPal
ApplePay
GooglePay

Tervetuloa Cazebooon!

Uudenaikaisten ulkokalusteiden, erityisesti terassi- ja puutarhapeitteiden online-myyntiin erikoistuneen Cazeboon kunnia-asia on tarjota sinulle täydellinen tarjous lisätäksesi ulkoasuisi arvoa viimeisimmät markkinatrendit erittäin kilpailukykyisin hinnoin!

Laatua oikeaan hintaan! Tämä on Cazeboon motto!

Kaikki tuotteemme on harkittu ja suunniteltu sarjamuotoon.
Helppo ja nopea asentaa, Cazeboo-pergolasi, huvimajasi ja autokatosten kokoaminen itse on lasten leikkiä.

Kaikki mallimme on suunniteltu yhdistämään sekä turvallisuus että estetiikka.

Cazeboo tarjoaa sinulle valinnan, joka täyttää kaikki toiveesi ja vaatimukset: kangaspergola, bioklimaattinen, puutarhalehti, autokatos, kioski, ...
Cazeboossa kaikki tehdään tyydyttääksesi!
Tutustu myös kaikkiin lisävarusteihimme ulkoasuun, joka näyttää sinulta: kankaita ja varakaton osia tarjotaan projektisi viimeistelyyn .

Valinnan helpottamiseksi sinulla on kaikki tekniset tiedot, yksityiskohtainen tuotekuvaus sekä tilannekuvat kaikissa tuotelehtissämme.

Maksut ovat turvallisia. ja toimitus on ilmainen, joten voita ota ja hyviä ostoksia!

contact_button
contact_button
Hei
ja tervetuloa Cazebooon.fi
Onko sinulla kysymyksiä? Me voimme auttaa sinua. Kerro meille, kuinka haluaisit, että sinuun otetaan yhteyttä.

Jätä meille viesti!
Jos et ole tavoitettavissa puhelimitse, lähetämme sinulle sähköpostia löytääksemme sinulle sopivan paikan.
 
 
Pyyntösi on otettu huomioon

Tiimimme ottaa sinuun yhteyttä 48 tunnin sisällä puhelimitse, tai muussa tapauksessa sähköpostitse.

Tietoja varten sinuun otetaan yhteyttä piilonumerolla.
Virhe havaittu!